Kotisivut

V-Tek tekee yrityksille sekä yhteisöille näyttäviä kotisivuja täydellä ylläpidolla varustettuna. Sivusto tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja siitä pidetään myös huolta jatkuvasti. Analytiikka kuuluu myös palveluihin.

Meillä on vahva tekninen osaaminen koodista, tietoturvasta sekä olemme jatkuvasti ”ajan hermoilla”. Käytämme yleensä WordPress alustaa asiakkaidemme sivusto projekteihin.  Tietoturva, nopeus sekä uusimmat teknologiat ovat aina meidän listan kärkipäässä. Emme jätä projektia yleisesti ottaen siihen kun sivusto saadaan valmiiksi. Kehitämme jatkuvasti omia menetelmiämme sekä tuomme niitä projekteihin joita olemme jo tehneet. Asiakas ei jää koskaan tehdyn projektin kanssa ”yksin” vaan tarjoamme tukea ja päivitys palveluita kaikille tehdyille projekteillemme. Voitte tutustua valmistuneisiin projekteihimme meidän Referenssit osion kautta.

Tietoturva ja jatkuvuus palvelut ovat äärimmäisen tärkeitä varsinkin CMS järjestelmien kautta toteutetuissa sivustoissa.

Käytämme seuraavia teknologioita:

  • WordPress
  • Joomla
  • HTML5
  • CSS
  • Javascript
  • PHP & MySQL

Meillä ei ole valmiita paketteja vaan räätälöimme jokaisen projektin teille sopivaksi. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset markkinoilla.

Saatte myös meidän kautta tarvittaessa kattavat hosting palvelut sivustolle.  Kuten myös Microsoft 365 sähköpostipalvelut. Tällöin on etuna että pystytte keskittämään kaiken meille.  Sivuston hosting meidän palvelimilla ei ole pakollista mutta suositeltavaa jolloin pystymme takaamaan tietoturvan sekä sivuston nopeuden. Lue lisää hosting ratkaisuistamme Pilvipalvelut osiosta. Jokaiseen V-Tekin palvelimella hostattuun sivustoon kuuluu ilmainen SSL- sertifikaatti liikenteen salaukseen.

Vaativimpiin projekteihin joissa sivuston liikennöintimäärä on merkittävä sekä kuormitus palvelimelle muutenkin normaalia suurempi tarjoamme virtuaalipalvelimia joissa kaikki tarvittavat resurssit ovat dedikoituja kys. palvelimelle.

Ei valmiita paketteja. Kaikki palvelumme juuri miten haluatte.

Ota yhteyttä