WordPress ylläpito ja tietoturva

WordPress hardening and security

CMS-järjestelmät ovat erinomaisia yritysten kotisivujen toteutukseen, mutta valitettavasti ne ovat myös jatkuvasti hyökkääjien kohteena. Jos sivuston tekniikkaa ei ylläpidetä jatkuvasti eikä sen toimintaa valvota, on suuri riski joutua onnistuneen hyökkäyksen kohteeksi. Usein vastaan tulee tapauksia, joissa yritys on teettänyt kotisivunsa mainostoimistolla. Jatkuvuus- ja ylläpitopalvelua ei ole, jolloin alusta on äärimmäisen haavoittuva. Asiakas ei välttämättä ole edes tietoinen riskeistä, joita päivittämätön ja valvomaton WordPress- sivusto aiheuttaa. Jos sivusto joutuu hyökkäyksen kohteeksi, voivat vahingot olla mittavia ja yrityksen imago ja brändi voivat kärsiä.

CMS-järjestelmien ja niiden lisäosien päivityksissä tulee olla tarkkana. Vaikka on hyvä aina käyttää uusimpaa versiota, jokin räätälöity sovellus ei välttämättä enää toimikaan uudessa versiossa. Palvelumme ottavat tämän huomioon ja varmistamme, että sivusto toimii kuten ennenkin uusimmilla päivityksillä.

V-Tek tarjoaa jatkuvaa (24/7/365) valvontaa WordPress-pohjille rakennetuille sivustoille. Varmistamme, että järjestelmän saatavuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Valvomme sivuston toimintaa jatkuvasti, ja järjestelmämme ilmoittavat poikkeavuuksista hyvin lyhyellä viiveellä. Tämä takaa sen, että sivuston järjestelmä ja mahdolliset lisäosat ovat aina ajan tasalla sekä turvallisia. Palveluihimme kuuluu myös WordPress- hardening -palvelu, jolla turvaamme järjestelmän mahdollisimman hyvin etukäteen erityisin toimin mahdollisia hyökkääjiä vastaan. Olemme ammattilaisia CMS-järjestelmien tietoturvan saralla, ja meillä on vuosien kokemus näistä alustoista kuten myös palvelimista, verkoista ja yleisesti palvelimien tietoturvasta. Teemme myös analytiikka- ja palautuspalveluja sivustoille, jotka ovat joutuneet hyökkäyksen kohteeksi.

Teemme myös auditointeja asennettuihin WordPress- ja Joomla-asennuksiin. Palveluihimme kuuluu myös WordPress sekä Joomla migraatiot sekä muut asiantuntijapalvelut.

Lue lisää CMS-järjestelmien tietoturvasta blogistamme.

Ei valmiita paketteja. Kaikki palvelumme juuri miten haluatte.

Kysy lisää