V-Tek Managed M365

M365

Mikä on Microsoft 365

Microsoft 365 on sovellusten ja palvelujen integroitu käyttökokemus, jonka avulla voit tehdä tarvittavat toimet ja kasvattaa liiketoimintaasi. Saat esimerkiksi Wordin, Excelin ja PowerPointin päivitettyinä kuukausittain uusimmilla ominaisuuksilla ja suojauspäivityksillä. Voit tavoittaa asiakkaasi ja työtoverisi pilvipohjaisen sähköpostipalvelun avulla kaikkialta. Voit tehdä yhteistyötä Microsoft Teamsin avulla. Se on uusi ryhmätyökeskus, jossa voit keskustella, järjestää kokouksia ja jakaa tiedostoja.

Voit tallentaa tiedostot OneDriveen yhden teratavun verkkotallennustilaan, jolloin voit käyttää tiedostoja kaikissa laitteissa ja myös matkoilla. Voit hoitaa liiketoimintaasi yrityssovelluksilla, joilla voit hallita esimerkiksi asiakasaikatauluja, laskutusta ja lähetteitä yhdestä paikasta.

Saatavilla on myös lisenssit pelkille sähköposteille. (Exchange Online). Tällöin käyttäjällä on käytössään Microsoftin tuottama yritystason sähköpostipalvelu, ilman toimistosovelluksia. Exchange Online sähköposti toimii selaimella sekä ilmaiseksi saatavilla olevilla mobiili sovelluksilla. Jos asiakkaalla on jo voimassa oleva lisenssi esim. Microsoft Outlook sovellukseen voidaan tämä Exchange Online lisenssi liittää myös siihen. Myös muut sähköposti sovellukset ovat tuettuja.

Microsoftin maailmanlaajuisesti kuormituksen tasaavien tietokeskusten verkko auttaa saavuttamaan 99,99-prosenttisen verkon käyttöasteen. Microsoft 365 pilvipalvelun sähköposti alusta on myös erittäin suojattu, Microsoft käyttää vuositasolla miljoonia dollareita suojaustensa kehityksiin. Erittäin kehittynyt roskapostin suodatus, monimenetelmäinen (kaksivaiheinen) tunnistus sekä muut tietoturva ratkaisut takaavat sen että yrityksen tiedot pysyvät turvassa.

Voimme myös tarjota lisäturvana erilaisia Microsoftin sekä kolmannen osapuolen palveluita liitettynä Microsoft 365 ympäristöön jotka vievät turvallisuuden vielä seuraavalle tasolle.

Siirtyminen vanhasta sähköpostipalvelusta Microsoft 365 palveluun

Teemme asiantuntijatyönä siirtoja organisaatioille heidän vanhoista järjestelmistä Microsoft 365 palveluun. Melkein miten tahansa toteutettu sähköpostijärjestelmä on mahdollista siirtää Microsoft 365 pilvipalveluun menettämättä vanhoja posteja, kontakteja ym. Migraation hinta määräytyy nykyisen järjestelmän tyypistä sekä postilaatikkojen määrästä. Pyydä tarjousta!

Meidän rooli

V-Tek on rekisteröitynyt Microsoft Solution Provider (MSP)

Jälleenmyymme Microsoftin Microsoft 365 lisenssejä, se mikä erottaa meidät monista muista jälleenmyyjistä on että tarjoamme täyttä ylläpitoa Microsoft 365 asiakkaillemme. Tämä sisältää mm. uusien sähköpostitilien luonnin, poistot, erilaisten sääntöjen ym. luonnit, tietoturva kovennukset sekä jatkuvan seurannan. Tukipalvelumme on käytettävissä 24/7 ja vasteaikamme ovat erittäin nopeita.

Jokainen M365 sähköpostipalvelu tilaus V-Tekin kautta käy läpi SPF, DKIM, DMARC optimoinnit. Otamme asiakkaalle DKIM salausavaimet käyttöön sekä DMARC raportoinnin.*

Halutessaan asiakas saa meidän kautta myös Microsoft 365 ilman meidän ylläpitoa, jolloin hinnat ovat myös alhaisempia. Tällöin kaikki mahdolliset tuki pyynnöt menevät tuntiveloituksena hinnastomme mukaisesti.

Lisenssi vaihtoedot

Microsoft 365 lisenssejä on lukemattomia erilaisia. Pelkästä sähköpostista aina Office sovelluksiin. Ota yhteyttä ja voimme kartoittaa mikä on juuri teidän yrityksen tarve.

* Ainoastaan käytössä kun palvelulle tilataan V-Tek ylläpito. Muutoin lisäpalvelu.

 

Viimeisimmät artikkelit