V-Tek Managed Office 365

V-Tek Office 365

Mikä on Office 365

Office 365 on sovellusten ja palvelujen integroitu käyttökokemus, jonka avulla voit tehdä tarvittavat toimet ja kasvattaa liiketoimintaasi. Saat esimerkiksi Wordin, Excelin ja PowerPointin päivitettyinä kuukausittain uusimmilla ominaisuuksilla ja suojauspäivityksillä. Voit tavoittaa asiakkaasi ja työtoverisi pilvipohjaisen sähköpostipalvelun avulla kaikkialta. Voit tehdä yhteistyötä Microsoft Teamsin avulla. Se on uusi ryhmätyökeskus, jossa voit keskustella, järjestää kokouksia ja jakaa tiedostoja.

Voit tallentaa tiedostot OneDriveen yhden teratavun verkkotallennustilaan, jolloin voit käyttää tiedostoja kaikissa laitteissa ja myös matkoilla. Voit hoitaa liiketoimintaasi yrityssovelluksilla, joilla voit hallita esimerkiksi asiakasaikatauluja, laskutusta ja lähetteitä yhdestä paikasta.

Saatavilla on myös lisenssit pelkille sähköposteille. (Exchange Online). Tällöin käyttäjällä on käytössään Microsoftin tuottama yritystason sähköpostipalvelu, ilman toimistosovelluksia. Exchange Online sähköposti toimii selaimella sekä ilmaiseksi saatavilla olevilla mobiili sovelluksilla. Jos asiakkaalla on jo voimassa oleva lisenssi esim. Microsoft Outlook sovellukseen voidaan tämä Exchange Online lisenssi liittää myös siihen. Myös muut sähköposti sovellukset ovat tuettuja.

Microsoftin maailmanlaajuisesti kuormituksen tasaavien tietokeskusten verkko auttaa saavuttamaan 99,99-prosenttisen verkon käyttöasteen. Office 365 pilvipalvelun sähköposti alusta on myös erittäin suojattu, Microsoft käyttää vuositasolla miljoonia dollareita suojaustensa kehityksiin. Erittäin kehittynyt roskapostin suodatus, monimenetelmäinen (kaksivaiheinen) tunnistus sekä muut tietoturva ratkaisut takaavat sen että yrityksen tiedot pysyvät turvassa.

Voimme myös tarjota lisäturvana erilaisia Microsoftin sekä kolmannen osapuolen palveluita liitettynä Office 365 ympäristöön jotka vievät turvallisuuden vielä seuraavalle tasolle.

Siirtyminen vanhasta sähköposti palvelusta Office 365 palveluun

Teemme asiantuntija työnä myös siirtoja organisaatioille heidän vanhoista järjestelmistä Office 365 palveluun. Melkein miten tahansa toteutettu sähköposti järjestelmä on mahdollista integroida Office 365 pilvipalveluun menettämättä vanhoja posteja, kontakteja ym.

Meidän rooli

V-Tek on rekisteröitynyt Microsoft Solution Provider (MSP)

Jälleenmyymme Microsoftin Office 365 lisenssejä, se mikä erottaa meidät monista muista jälleenmyyjistä on että tarjoamme täyttä ylläpitoa Office 365 asiakkaillemme. Tämä sisältää mm. uusien sähköpostitilien luonnin, poistot, erilaisten sääntöjen ym. luonnit, tietoturva kovennukset sekä jatkuvan seurannan. Tukipalvelumme on käytettävissä 24/7 ja vasteaikamme ovat erittäin nopeita.

Halutessaan asiakas saa meidän kautta myös Office 365 ilman meidän ylläpitoa, jolloin hinnat ovat myös alhaisempia. Tällöin kaikki mahdolliset tuki pyynnöt menevät tuntiveloituksena hinnastomme mukaisesti.

Lisenssi vaihtoedot

Office 365 lisenssejä on lukemattomia erilaisia. Pelkästä sähköpostista aina Office sovelluksiin. Ota yhteyttä ja voimme kartoittaa mikä on juuri teidän yrityksen tarve.

 

Viimeisimmät artikkelit